Frans de Valk wint Klarenbeeks Tien-over-Rood

0247928_Finalisten_Tien-over-rood_Klarenbeek.JPG
De finalisten van het tien-over-roodtoernooi in Klarenbeek

KLARENBEEK – Met maar liefst 187 deelnemers werd in de eerste week van het jaar het Tien-over-Rood-toernooi gespeeld bij Sc Klarenbeek. Voorzitter Tonnie Brugman opende het toernooi op maandag 2 januari, Jos Havekes verzorgde de inschrijving.

De voorrondes werden gespeeld van maandag 2 tot en met vrijdag 6 januari. De woensdag- en vrijdagmiddag waren speciaal bestemd voor 65-plussers, waarbij ook de eerste van de verliezersrondes in de prijzen viel. Op woensdagmiddag was dat Ap Mulder en op vrijdagmiddag Joop Hendriksen. Zij ontvingen een cadeaubon.
In de finalerondes op zaterdagmiddag namen vijftig biljarters het tegen elkaar op. De groep bestond uit wat betere spelers, maar er waren zeker ook wat biljarters bij, van wie niet werd verwacht dat ze zover zouden komen. De wedstrijden begonnen om 15.00 uur en zo rond 21.30 uur werd de finale gespeeld tussen de tien overgebleven spelers. Zij zijn op de foto te zien: zittend van links naar rechts zijn dat Tonnie Veldhuis, Laus Veldman, Frans de Valk, Ronald Winterman en Anton Boks. Op de achterste rij staan Jan Jurriens, Bert Ronk, Jan Teunissen, Edwin Hutten en Andreas de Haan.

Bij de finale stond Frans Berenschot aan het bord en Gerard Klein Kalvenhaar als teller bij de tafel. Bij de eerste ronde maakte Frans de Valk meteen al acht caramboles en in de derde ronde nog eens twee. Hij eindigde dus als eerste. Tweede werd Laus Veldman en de derde prijs ging naar Ronald Winterman. Zij werden gevolgd door Jan Teunissen, Andreas de Haan, Anton Boks, Bert Ronk, Edwin Hutten, Tonnie Veldhuis en tot slot Jan Jurriens. Allen ontvingen een envelop met inhoud van de voorzitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.