Fotowedstrijd Een beetje verliefd op Rheden

0248855_Wethouder_Paul_Hofman_nieuwjaarsreceptie_16-01-2023.JPG
Wethouder Paul Hofman

GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden organiseert de fotowedstrijd ‘Een beetje verliefd op Rheden’. Met deze wedstrijd nodigt de gemeente haar inwoners uit om een foto van een bijzondere plek in de gemeente te fotograferen. Dat kan van een stuk landschap zijn, een gebouw of een andere openbare plek. Wethouder Paul Hofman deed deze oproep tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Sinds zijn aantreden als wethouder is hij namelijk een beetje verliefd geworden op de gemeente Rheden en haar schoonheid. De ingezonden foto’s worden beoordeeld op originaliteit, kwaliteit en herkenbaarheid van de locatie. Tijdens een tentoonstelling over het 450-jarig bestaan van Rheden zijn de mooiste foto’s zichtbaar. Voor de winnende foto is een Lokaal Rheden bon beschikbaar en een fraaie uitvergroting van de foto. Foto’s kunnen tot 1 maart worden ingestuurd naar verliefd@rheden.nl.

rheden.nl/fotowedstrijd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.