Fitheidstest 55-plussers

0247171_JdW16030223.jpg
.

DOESBURG – Elk jaar wordt door Doesburg Beweegt, in opdracht van de gemeente Doesburg, de fitheidstest voor 55-plussers afgenomen. Op deze manier krijgen Doesburgers vanaf 55 jaar de mogelijkheid om op verschillende onderdelen inzicht te krijgen in hun gezondheidssituatie. Deze gratis fitheidstest is op zaterdag 18 februari in sporthal Beumerskamp in Doesburg.

Tijdens te test worden onder andere metingen gedaan op het gebied van reactie, coördinatie, conditie, kracht en lenigheid. Bij alle onderdelen is begeleiding aanwezig. De fitheidstest duurt ongeveer één uur. Het is mogelijk om na de test, op basis van de resultaten, een persoonlijk adviesgesprek aan te gaan met één van de professionals. Dit gesprek duurt maximaal 10 minuten, Mocht er behoefte zijn voor meer verdieping dan kan er ter plekke een vervolgafspraak gemaakt worden.
In week 2 van 2023 ontvangen alle 55-plussers per post een uitnodiging voor de Fitheidstest, in deze brief staat verdere informatie. Er hoeft niet op de brief gewacht te worden voordat mensen zich kunnen aanmelden. Aanmelden is wel verplicht en kan tot en met vrijdag 17 februari op actiefindoesburg.nl. Voor vragen of hulp bij het aanmelden kan contact opgenomen worden met Ward Terpstra: ward@doesburgbeweegt.nl of 06-37283518.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.