Film ‘Rocketman’ bij Filmhuis Hummelo

0248361_Film_-_projector.jpg
.

HUMMELO – Filmhuis Hummelo vertoont vrijdag 20 januari ‘Rocketman’. Deze film vertelt op flamboyante wijze het levensverhaal van Elton John, een van de meest iconische figuren in de popgeschiedenis. Van een verlegen pianotalent veranderde hij in een superster, toen hij als jonge jongen besloot om naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waarna hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aanging. Uiteindelijk groeide Elton uit tot een wereldberoemde superster. Vele van zijn grootste hits zijn in het verhaal verweven.
De filmvertoning begint om 20.00 uur, de deuren van Dorpshuis de Ruimte zijn vanaf 19.30 uur geopend. Kaarten kosten 6 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Spar of aan de deur. Wie zeker wil zijn van een plekje, kan deze reserveren via bestellen@dorpshuishummelo.nl.

dorpshuishummelo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.