Feest op het Kersten-terrein

0249062_Queen_tribute.JPG
Queen tribute - Daan Noordhuizen

EERBEEK – Vrijdag 20 en zaterdag 21 januari werd in een verwarmde tent op het Kersten-terrein in Eerbeek feest gevierd. Op vrijdagavond stonden twee tributebands op het podium en zaterdag was het tijd om te stampen tijdens Hard & Nieuw. Vrijdag begon de avond met een optreden van DJ Beks en daarna was het aan tributeband The Scientists om de beste hits van Coldplay te laten horen. Ondersteund door een spectaculaire lichtshow zorgden The Scientists voor de ultieme Coldplay-ervaring. Daarna bracht de Belgische tributeband Mother Mercury een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen (foto). De mannen maakten er een echte show van.
Op zaterdagavond 21 januari was het tijd voor Hard & Nieuw. Op het podium waren een aantal van de beste hardstyle-dj’s van het moment te zien, zoals de Lierense dj Theaz, de bekende Dr. Rude, Zany en het duo Altijd Larstig & Rob Gasd’rop.

Foto: Daan Noordhuizen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.