Expositie Anders Kijken in Velp

0249434_Paletmes.jpg
.

VELP – Nieuwe Ruimte, het Rhedens Podium voor beeldende kunst, presenteert van 5 tot en met 26 februari een expositie van de kunstenaar van de maand, Jan van Venrooy. Voor de expositie ‘Anders Kijken’ vroeg Van Venrooy drie vrienden om hier een beeldende bijdrage aan te leveren. Rob van Oosten, Jan van IJzendoorn en Eugène Terwindt schetsen, schilderen, beeldhouwen en maken installaties en situaties. Verbeelding en werkelijkheid worden door alle vier verschillend opgevat. Van Venrooy start zelf graag vanuit de realiteit, terwijl de anderen meer vanuit hun eigen creatieve beeldtaal werken. De expositie wordt op zondag 5 februari om 15.00 uur geopend in de expositielocatie aan de Oranjestraat 36a in Velp en is elke zondag te bezoeken. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.