Eerbeekse Boys zet jubilarissen in het zonnetje

0248271_Jubilarissen_Eerbeekse_Boys.jpg
Jubilarissen van de Eerbeekse Boys

EERBEEK – Voetbalvereniging Eerbeekse Boys hield zaterdag 7 januari de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor leden en belangstellenden. In een volle kantine opende voorzitter Theo Heida de receptie met een korte terugblik over 2022 en een vooruitblik naar 2023.
Zoals gebruikelijk zijn ook de jubilarissen van de club gehuldigd. Theo Heida kon aan iedere jubilaris een speciaal woordje richten, dankzij de inspanning van Leida Dorland, die de anekdotes en gebeurtenissen had verzameld. Voor ieder was er een jubileumspeldje en een bos bloemen. Op de foto staan Frank de Vries en Alwin Gerritsen, bieden 25 jaar lid, Lammert Mulder, Dennis Schrader en Hans Klomp, die 40 jaar lid zijn, Erik Hafkamp, Frank Paalman, Cees Steenkist en Ap Kerseboom die allen al 50 jaar bij de club zijn en tot slot Henk van Beek en Johan van Zadelhoff die in het zonnetje zijn gezet vanwege hun 60-jarig lidmaatschap. Op de foto ontbreken Henrie Sanders (50 jaar lid) en Rens Bekkers (25 jaar lid).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.