Drukbezochte Nieuwjaarsbijeenkomst ORDS

0248807_Nieuwjaarsbijeenkomst_ORDS.JPG
Voorzitter Alex Meerdink houdt een nieuwjaarsspeech bij ORDS - Theo Jansen

RHEDEN – Ondernemersvereniging Ondernemers Rheden – De Steeg (ORDS) gaat vol vertrouwen het nieuwe jaar in. Dat bleek tijdens de onlangs gehouden nieuwjaarsbijeenkomst in het café van Partycentrum Ons Huis in Rheden. Voorzitter Alex Meerdink mocht vele leden en andere aanwezigen verwelkomen. Zo was dorpswethouder Gea Hofstede te gast, evenals beleidsamtenaar economische zaken Rachid Haouli van de gemeente Rheden en vertegenwoordigers van andere verenigingen. Meerdink blikte terug op het afgelopen jaar, waarin niet alleen tal van activiteiten plaatsvonden, maar de vereniging ook het honderdste lid mocht verwelkomen. Daarnaast werd er vooruitgekeken naar het komend jaar en is er een toost uitgebracht op een succesvol jaar voor de ondernemers en de vereniging. Het bleef daarna nog lang gezellig op de bijeenkomst, die de leden gebruikten om bij te praten en te netwerken.

Foto: Theo Jansen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.