Dorpsraad Brummen wil burgerberaad

BRUMMEN – De Dorpsraad Brummen heeft middels een brief de gemeenteraad van de gemeente Brummen verzocht de inzet van burgerberaad in die gemeente ernstig te overwegen. In verschillende gemeenten in de buurt wordt er al gebruik gemaakt van een burgerberaad zoals in Rheden, Zutphen en Deventer. De inzet van burgerberaad zal volgens de Dorpsraad zeker bijdragen aan, het herstel van vertrouwen in de politiek, verbetering van de sociale cohesie in de wijken en een grotere betrokkenheid van bewoners bij initiatieven. “Het moet de bewoners het gevoel geven dat er naar ze geluisterd wordt, dat ze meedoen en er toe doen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.