Door de modder tijdens Klarenbeekse MTB-tocht

0248501_MTB_Klarenbeek.jpg
Rust tijdens de Klarenbeekse MTB-tocht - Gerrit van de Pol

KLARENBEEK – De fietsers die zondag 15 januari in Klarenbeek op de mountainbike stapten voor de jaarlijkse MTB-tocht van Sportclub Klarenbeek hebben stuk voor stuk genoten van een prachtige rit. De fietsclub had mooie routes uitgezet, die er ondanks de regen van zaterdag mooi bij lagen. De meeste fietsers konden de uitdaging van enkele modderige stukken en grote plassen water wel waarderen. Het bleef zondag tijdens de rit grotendeels droog en in de ochtend liet het zonnetje zich zelfs nog even zien. Deelnemers konden kiezen uit routes variërend tussen de 25 en 72 kilometer. Onderweg was er een stop ingelast, waar de fietsers goed werden verzorgd met krentenbollen en bananen om de energie weer op te krikken voor de rest van de tocht. Er was zelfs een fietsenmaker present die eerste hulp kon verlenen bij technische mankementen.

Foto: Gerrit van de Pol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.