Dierens Mannenkoor is klaar voor 2023

0248868_Jubilarissen_Dierens_Mannenkoor.jpg
Cees Noordam is 125 jaar lid van het Dierens Mannenkoor

DIEREN – De leden van het Dierens Mannenkoor vierden op maandag 9 januari samen het begin van het nieuwe jaar. Dit deden zij, samen met hun partners, traditioneel met drankjes, hapjes en haring om de keel te smeren. Cees Noordam en Wim Hendriks zijn gehuldigd voor hun 12,5-jarig lidmaatschap van het koor. Een muzikaal duo, bestaande uit pianist Ingrid de Vries en zangeres en dwarsfluitist Esther Pelgrom, gaf twee prachtige serenades, die met luid applaus werden beloond. Natuurlijk werd er ook samen gezongen.
Daarnaast zijn er nieuwe plannen uit de doeken gedaan voor het komend jaar. Er is een nieuwe muzieklijst gepresenteerd, met maar liefst vijf nieuwe muziekstukken. Hier wordt hard aan gewerkt, want in mei staat al een voorjaarsconcert op stapel. Ook zingt het Mannenkoor mee op een festival in IJsselstijn, zijn de zangers regelmatig te horen in diverse woonzorgcentra en staat in december natuurlijk weer het traditionele, en altijd uitverkochte, kerstconcert op de agenda. Verder werkt het koor ook nog eens mee aan een kerstnachtdienst.
De aanwas uit het Koninklijk Doesborgh’s Mannenkoor brengt het koor weer op sterkte. Ook heeft een nieuw lid zich aangemeld. Heren die ook mee willen zingen, zijn welkom. Het Dierens Mannenkoor repeteert elke maandagavond vnaaf 19.45 uur in de Ontmoetingskerk in Dieren.

Cees Noordam, 0313-415600

Cees Peeters, 06-53338045

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.