Cursus levensverhaal schrijven

0248244_schrijven__pen_op_papier.jpg
.

DOESBURG – Bij het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg gaat binnenkort een cursus levensverhaal schrijven van start. Deelnemers krijgen gerichte schrijfopdrachten om herinneringen op te halen en te delen met anderen. Ze schrijven over gebeurtenissen, invloeden, personen en dromen die met hun leven te maken hebben. Er komen verschillende vormen van schrijven aan de orde, maar de nadruk ligt op het schrijven van het eigen verhaal en niet op foutloos schrijven.
De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en gaat van start zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Deelname kost 25 euro voor wie het kan betalen. Aanmelden kan in de winkel van het Leger des Heils of bij de begeleidster van de cursus, Grita van der Zwart -Wiersema, gritavdzwart@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.