Cheque voor tafeltennistafel

0247311_Unive_cheque_Sportclub_Doesburg.jpg
Sportclub Doesburg ontvangt een bijdrage voor een tafeltennistafel

DOESBURG – Sportclub Doesburg heeft een mooie cheque in ontvangst mogen nemen van het Univé Oost Fonds 2022. In augustus heeft de vereniging een aanvraag ingediend bij het fonds, dat jaarlijks een bedrag vrijmaakt om lokale projecten te ondersteunen. Sportclub Doesburg wil op het multifunctionele complex graag een vaste betonnen tafeltennistafel voor de jeugd en senioren. Uit ruim honderd aanvragen heeft de selectiecommissie acht winnende projecten gekozen, waaronder dat van Sportclub Doesburg. De vereniging krijgt maar liefst 2500 euro om de tafeltennistafel aan te schaffen en te plaatsen. Het is de bedoeling dat dit in het eerste kwartaal van komend jaar gebeurd.
De cheque werd eind november door een delegatie van Univé uitgereikt in Doesburg. Een filmpje van deze dag is te zien op de site en social media van Sportclub Doesburg.

sportclubdoesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.