Business & Shopping: Nieuwe eigenaar voor Visgilde Dieren

0249019_Visgilde_Dieren_Pierre_Jansen_Marco_Kolkman_edt.jpg
Marco Kolkman (links) neemt Visgilde Dieren over van Pierre Jansen

DIEREN – Na tien jaar met veel liefde en passie voor het vak eigenaar te zijn geweest van Visgilde Dieren, geeft Pierre Jansen het stokje over. Marco en Anous Kolkman zijn de nieuwe eigenaren.

Jansen stopt er niet zomaar mee. “Ik doe dat niet omdat ik dat graag wil. Maar door fysieke klachten is het voor mij onmogelijk om nog op mijn voeten te staan”, zegt hij. Pierre zocht iemand met ruime kennis en ervaring om zijn zaak aan over te dragen. Die vond hij in Marco en Anous Kolkman. Marco is bekend met de zaak en de plaats Dieren. Zestien jaar geleden heeft hij Visgilde Dieren helpen opstarten. Zijn specialisme was toen haring. Inmiddels heeft hij alle kneepjes van het vak in de vingers. Eén ding ontbrak echter nog: een uitdaging om een eigen zaak te kunnen en mogen draaien. En dat gaat nu gebeuren.
Vrijdag 27 en zaterdag 28 januari is Pierre nog aanwezig zijn in de zaak om Marco en Anous te steunen en te helpen. “Ik wil graag vanaf deze plaats alle klanten uit Dieren en omstreken bedanken voor tien mooie jaren”, besluit Pierre. “Ik ga jullie zeker missen! Ik wens Marco en Anous heel veel succes met deze mooie zaak!”

1 REACTIE

  1. Ik lees het nu pas. Wat zal ik Pierre missen! Zijn warme hartelijkheid en oog voor elke klant is voor deze tijd bijzonder en opvallend.
    Een man met hart voor zijn zaak. Ik wens hem alle goeds toe voor de toekomst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.