Burgemeester feliciteert 28 gouden bruidsparen in Doesburg

0248779_Gouden_Dag_Doesburg.JPG
Gouden echtparen getrouwd in 1972 met burgemeester Loes van der Meijs-van de Laar

DOESBURG – Doesburg kijkt terug op een geslaagde Gouden Dag, die plaatsvond op woensdag 18 januari in Podium Doesburg. Burgemeester Loes van der Meijs-van de Laar feliciteerde de gouden echtparen van 2022 en beleefde samen met hen een heerlijke middag, waarin zij stil stonden bij het jaar van hun huwelijk, 1972.

Het is inmiddels een mooie traditie om gouden bruidsparen jaarlijks in Podium Doesburg te ontvangen. Tijdens de feestelijke middag met een gouden randje stonden de echtparen, onder leiding van ceremoniemeester Frans Miggelbrink, stil bij bijzondere gebeurtenissen in hun huwelijksjaar. Er werd geluisterd naar populaire muziek uit die tijd en er was ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen. Aansluitend werd de kennis van de echtparen getest met een quiz. Deze werd gewonnen door Sjaak Zeilmaker.
Uit de grote opkomst blijkt dat inwoners het initiatief van de gemeente Doesburg voor het organiseren van een gouden dag waarderen. Eind 2023 worden de Doesburgse gouden echtparen van dit jaar uitgenodigd voor een Gouden Dag.

1 REACTIE

  1. Alle gouden paren van harte gefeliciteerd. Ik ben op zoek naar Frits en Tonnie. Staan ook op de foto. Weet iemand hoe ik ze kan bereiken? Op social media bijvoorbeeld.? Alvast bedankt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.