Bridgecursus in Rheden

0248240_Klaverjassen_-_Sabine_van_Erp_via_Pixabay.jpg
.

RHEDEN – Zeven bridgeclubs uit de gemeente Rheden starten een bridgecursus voor beginners. De nadruk ligt op ongedwongen samenzijn en gezelligheid. Het wordt gespeeld met een vaste partner, zodat er afspraken gemaakt kunnen worden over het ‘bieden’ en het verwachte aantal speelslagen. De beginselen zijn niet moeilijk te leren. De cursus bestaat uit twaalf lessen, start op donderdag 2 februari tussen 14.00 en 16.00 uur en wordt gegeven in het Dorpshuis in Rheden. De kosten bedragen 80 euro, inclusief boek en exclusief consumpties. Er kunnen twaalf of zestien deelnemers meedoen. Aanmelden kan bij Klaas Wielinga, bridgecursus.rheden@gmail.com of 06-53472856.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.