Boerenkool in Hoge Weye

0247988_Samen_Eten4.jpg
.

BEEKBERGEN – Op woensdag 25 januari wordt in de Hoge Weye in Beekbergen een gezellige middag gehouden voor ouderen. Op het programma staat de opening met koffie en thee met plak cake, gevolgd door een vrolijk optreden van het Oosterhuuzens Dialectkoor onder leiding van Theo Uijttenboogaart. Na een pauze gaat het optreden van het dialectkoor verder met een serie liedjes., Aansluitend is er een smakelijke boerenkoolmaaltijd.
De middag duurt van 14.00 tot 17.30 uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Damper aan de Dorpstraat 54, bij Ton en Dinie Tijhof aan de Dorpstraat 30a, 055-5062289 en bij Tonnie Bos, Juffrouw Oosterweg, 055-5061459.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.