Bluesband Bluessum in ’t Sprengenhus

LAAG-SOEREN – Op uitnodiging van ’t Sprengenpodium treedt bluesband Bluessum zondag 15 januari op in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. Deze band speelt basic blues met soms een nummer van een beroemdheid. Bluesveteraan Jan Prins verzorgt de zang en speelt gitaar, Kajo Koolen neemt de baspartijen voor zijn rekening en verzorgt met gitarist Albert Overklift ook de achtergrondstemmen. Anton Gunnings bespeelt het slagwerk. De band hanteert een aangenaam geluidsvolume, waardoor de muziek optimaal tot zijn recht komt. Hiermee weet Bluessum een bijzondere sfeer te scheppen in de zaal. De band treedt op van 15.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.