Bee Gees Covertijd

0249327_Muziek_versterker_en_gitaar.jpg
.

BRUMMEN – Op donderdag 2 februari staat Covertijd in de Vroolijkheid in het teken van de Bee Gees. Een gelegenheidsformatie van jonge, maar zeer kundige muzikanten speelt het beste werk uit het repertoire van de broeders Gibb. Wereldbekende hits als ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio uit de discoperiode komen uiteraard voorbij, maar ook de hits met hun oude sound vanaf de jaren zestig, die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt. Berry Vink zingt en bespeelt de bas, Harry Kruisselbrink en Kay Raphet Meeng zingen, Cor Lievers is toetsenist, drums en zang komen voor rekening van Jeroen Zwijssen en gitarist en zanger Stan de Groot en percussionist en zanger Rik Hardijzer maken de groep compleet.
Covertijd wordt gehouden bij De Vroolijke Frans in Brummen (Broek) en begint om 21.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.