Basic blues voor ’t Sprengenpodium geslaagd

0248487_Blues_in_Sprengenhus.jpg
Bluessum in 't Sprengenhus

LAAG-SOEREN – Zondagmiddag 15 januari gaf bluesband Bluessum een geslaagd optreden in ‘t Sprengenhus in Laag-Soeren. Jan Prins met gitaar en zang, Marcel Gunsing op slagwerk, Kajo Koolen op basgitaar en gitarist Albert Overklift wisten ruim twee uur lang de goed gevulde foyer van ’t Sprengenhus te boeien en oogstten regelmatig een welverdiend applaus. Het publiek was onder de indruk van de vertolking van bekende en minder bekende nummers uit de lange bluesgeschiedenis. Bluessum speelde muziek voor jong en oud en mede door het aangename geluidsvolume kon ook iedereen ervan genieten. Aan het einde van het optreden dankte organisator Francien van Weelden de muzikanten en sprak uit dat zij de band bij een andere gelegenheid graag eens zou terugzien. Ook Bluessum had genoten van het optreden en was wel in voor een nieuwe uitnodiging. Ook voor het aanwezige publiek smaakte dit optreden duidelijk naar meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.