Alphacursus in Hall

HALL – Donderdag 19 januari start er een Alphacursus in Hall. Tijdens deze cursus leren deelnemers op een interactieve en gezellige manier wat het het christelijk geloof inhoudt. Er wordt gestart met een maaltijd, daarna komt er een thema over het christelijk geloof aan de orde. Het is een cursus met alle ruimte voor vragen over het christelijk geloof, een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. De cursus is open voor iedereen ongeacht of je iets of niets weet van het christelijk geloof en is gratis.
Meer informatie en aanmelding kan bij Jolanda Aantjes via pastor@hallsekerk.nl of tel. 06-33860231.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.