Actie Kerkbalans van start

RHEDEN – Net als ieder jaar organiseren de kerken in Nederland de grote geldwervingsactie Kerkbalans, Zo ook de kerken van Rheden, De Steeg en Ellecom. De kerken vragen hun leden om hen ook het komend jaar weer financieel te ondersteunen. De financiële bijdragen van de leden zijn van cruciaal belang voor het voortbestaan van de kerken. Veel van wat kerken doen is niet alleen voor haar leden, maar voor alle dorpsgenoten. En veel dorpsgenoten komen met enige regelmaat in de kerken, bijvoorbeeld tijdens de zomerse openstellingen, voor een concert, een filmavond of een expositie. Alleen al het in stand houden en onderhouden van de kerkgebouwen is voor de kerken een hele opgave. Inwoners die de kerken willen ondersteunen, kunnen een kijkje nemen op de websites van de kerken.

www.dorpskerkrheden.nl
www.pges.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.