Zonnebloem Loenen brengt haar gasten in kerstsfeer

0246778_Uitje.jpg
.

LOENEN – Met een aantal gasten en vrijwilligers werd bracht de Zonnebloem afdeling Loenen een bezoekje aan de prachtige kerstafdeling van Intratuin. Het was voor allen een verrassing, niet alleen het overweldigend mooie, glinsterend, prachtig gevarieerde aanbod, maar ook het samen lunchen. Het werd als een echt uitje ervaren.

De gasten konden naar hartenlust rondkijken en kregen alle tijd, al wandelend of in rolstoel, om alles te bekijken. De kerstboodschappen werden door de vrijwilligers verzameld in een extra winkelwagentje. Met blijde gezichten keerde men in de middag weer naar Loenen.
Ondertussen werd er thuis in Loenen van alles geregeld door enkele vrijwilligers om de kerstattentie af te maken. Voor alle gasten werd er een prachtig presentje gemaakt met daaraan een zelfgemaakte kerstgroet. Vrijwilligers gaan hun gasten daarmee bezoeken.
Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door Adriaan Blom, die de cyclamen leverde, zelfs feestelijk ingepakt, en Match, dat voor prachtige kerstballen zorgde. Er was een groot applaus voor de geweldige inzet van de vele vrijwilligers. Ook voor een lekkere attentie voor alle vrijwilligers was gezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.