Zoekactie naar vermiste persoon op Beekhuizen

0246993_Velp3.jpg
. - Sebastiaan Kleijn/Persbureau Heitink

VELP – Maandagmiddag 19 december was er een grote zoekactie op Landgoed Beekhuizen in het bosgebied in Velp. Politie en brandweer zijn op zoek naar mogelijk een vermist persoon.
De politie is dringend op zoek naar de eigenaar van een tas met schaatsspullen, die aan de wanterkant van de vijver is achtergelaten. Het oppervlaktereddingsteam van de brandweer gaat te water om te checken of er niemand op de bodem ligt. De politie zoekt de omgeving af. Ook is er een politiehelikopter onderweg om mee te helpen vanuit de lucht.
Aan het eind van de middag is de zoekactie gestaakt, er is niemand gevonden. De politie doet een oproep: “Wij zijn dringend opzoek naar de eigenaar van deze tas. De tas is achtergebleven bij landgoed Beekhuizen. Ben je de eigenaar van de tas of weet je wie de eigenaar van de tas is? Neem dan contact op met de politie IJsselwaarden via 0900-8844.”

Foto’s: Sebastiaan Kleijn/Persbureau Heitink

Meer foto's

. - Sebastiaan Kleijn/Persbureau Heitink
. - Sebastiaan Kleijn/Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.