Wollige kerstmarkt bij de Rhedense Schaapskudde

0246272_FennekeVisscher-Regiobode-Rheden-kerstmarktschaapskooi-1.jpg
Wollige kerstmarkt bij Rhedense schaapskudde - Fenneke Visscher

RHEDEN – Zondag 11 december was de Rhedense Schaapskooi het decor voor een gezellige kleinschalige kerstmarkt. In de kooi werden verhalen verteld waar door de bezoekers aandachtig naar werd geluisterd. Buiten was het genieten geblazen bij het vuur. Er konden lekker marshmallows worden geroosterd of gewoon even worden opgewarmd. Bij verschillende kraampjes waren lokale producten te koop. Zo verkocht schoenmaker Rob Nijenhuis wollige pantoffels, was Brouwerij de Snor aanwezig met lekkere biertjes. De Hei&Wol-groep verkocht van de wol gemaakte kerstkransen, sterren en nog veel meer. De chocolademelk en glühwein maakten de gezellige wintersfeer compleet.

Foto: Fenneke Visscher

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.