Winterwensen in Eerbeek

0245498_Koning_Winter_2.jpg
.

EERBEEK – De komende weken is in Eerbeek regelmatig een kerstparade te zien. Met deze parade brengt Koning Winter zijn winterwenspakketten rond bij mensen die het verdienen. Op het Kerstenterrein in het centrum staat een kerstboom. Door middel van winterwensballen kan iedereen zelf mensen nomineren die een pakketje verdienen. Koning Winter haalt regelmatig een aantal kerstballen uit de boom om de genomineerde mensen gelukkig te maken met een winterwenspakket. Een kaartje om in de boom te hangen is af te halen bij de winkels in Eerbeek. De winterwenspakketten worden geschonken door de leden van de OVE en Actief Eerbeek regelt de organisatie.

actiefeerbeek.nl/winterineerbeek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.