Winterpret tijdens Winterweekend in Eerbeek

0246218_curling.jpg
Curlen tijdens Winterweekend in Eerbeek - Peter Bakker

EERBEEK – Het hele weekend verkeerde Eerbeek in winterse sferen. En dat kwam niet alleen door de temperaturen die amper over het vriespunt kwamen, maar vooral door het Eerbeekse Winterweekend. Van 9 tot en met zaterdag 11 december was er van alles te beleven op het Kersten-terrein. Het Winterweekend werd afgetrapt met een gezellige pubquiz op vrijdag, die al op tijd begon, zodat er daarna gezamenlijk naar het WK voetbal kon worden gekeken. Daarnaast stond zaterdag nog een andere sport centraal: er stond een heuse curlingcompetitie op het programma. Teams gingen fanatiek de strijd met elkaar aan op het ijs. Zondag was er een kerstmarkt en kon er tijdens workshops zelf kerstdecoratie worden gemaakt. Het ijskoude weekend werd afgesloten met een gezellige après ski-party.

Foto: Peter Bakker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.