Wereldwinkel Eerbeek zoekt nieuw pand

0244741_22mei21WW.jpg
.

EERBEEK – Tot grote schrik van haar bestuur en leden heeft de Vereniging Wereldwinkel Eerbeek onlangs te horen gekregen dat ze op 31 december haar huidige winkelpand moet verlaten. Hoewel er al jaren plannen zijn om in dit en de aangrenzende panden de Action te gaan vestigen, zijn deze plannen nu “in een stroomversnelling gekomen” aldus Orange Capital Partners uit Amsterdam, die namens de Amerikaanse eigenaar dit pand beheert.

De Wereldwinkel in Eerbeek bestaat al sinds 1971 en heeft onlangs haar 50-jarig bestaan nog gevierd. Waar in de regio Wereldwinkels in Dieren, Brummen en recent in Doesburg hun winkel moesten sluiten vanwege met name een gebrek aan vrijwilligers, hebben ze in Eerbeek dat probleem niet: er zijn maar liefst 31 enthousiaste vrijwilligers. De Wereldwinkel dreigt nu echter zonder winkelruimte te komen zitten en gaat de komende weken hard op zoek naar een pand waar ze tegen een geringe vergoeding gebruik van kan maken. De Wereldwinkel komt graag in contact met mensen die verder kunnen helpen in de zoektocht. Dat kan via wereldwinkeleerbeek@gmail.com.
Om de verhuizing na 31 december makkelijker te maken, komt er in december een grote leegverkoop met forse kortingen. De producenten en handwerklieden in ontwikkelingslanden hebben de eerlijke prijs voor hun product al ontvangen, dus zij worden niet de dupe van deze kortingen.

wereldwinkeleerbeek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.