Weer eigen kerstboom voor Laag-Soeren

0246209_Kerstboom_laag_soeren.jpg
.

LAAG-SOEREN – Direct na het vertrek van Sinterklaas naar Spanje maakt Laag-Soeren zich op voor een mooie afsluiting van 2022 en sfeervol begin van 2023. In goed overleg heeft de decembercommissie in ook voor dit jaar een mooi en gevarieerd programma samengesteld. Om te beginnen werd zaterdag 10 december de kerstboom uit Le Paradou gehaald. Beheerder Piet Blanksma had weer een mooi exemplaar uitgezocht. Ditmaal had Natuurmonumenten de boom tijdens werkzaamheden netjes omgelegd. Met de kraan van Bernard van Eijbergen werd de boom werd op een platte wagen gelegd, waarna de tocht naar ’t Sprengenhus volgde. Daar werd de boom in het daarvoor bestemde gat geplaatst. Nadat de lichtjes waren aangebracht was het wachten op de invallende duisternis om het resultaat te kunnen zien. Ook binnen werd een mooie kerstversiering aangebracht. Vanaf nu brengt de verlichte boom sfeer en verwachting in de donkere dagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.