Vrouwenkoor Ludiek op weg naar Kerst

0245415_Kerstboom_close.jpg
.

BRUMMEN – Vrouwenkoor Ludiek gaat met hun kerstrepertoire, drie optredens verzorgen in december. De presentatie daarvan begint op zaterdag 10 december tijdens de jaarlijkse Kerstmarkt in Hall. Daar zingt Ludiek, aansluitend aan het optreden van de lokale muziekvereniging D.E.S., Kerstliederen vanaf 12.00 uur. Deels kunnen deze stukken ook worden meegezongen door het publiek. De week erop verzorgt Ludiek, speciaal voor familie en de leden van de Vrienden van Ludiek een eigen Kerstprogramma. Als afsluiter is Vrouwenkoor Ludiek gevraagd om tijdens de Kerstnacht, op 24 december, te komen zingen in de grote Kerk van Brummen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.