Vrolijke, romantische en spannende films in Filmhuis Doesburg

0247306_Film_-_projector.jpg
.

DOESBURG – Filmhuis Doesburg draait ook rond de feestdagen verschillende films. Zo staan ‘Ticket to paradise’, ‘Good luck to you, Leo Grande’ en ‘The Stranger’ op het programma. De films worden vertoond in Het Arsenaal.

Op woensdag 28 december om 20.00 uur is de film ‘Ticket to Paradise’ te zien. Deze romantische komedie met Julia Roberts en George Clooney speelt zich af op Bali. Deze Oscar-winnaars zijn weer samen te zien op het witte doek. Deze keer als exen die een gezamenlijke missie hebben. Ze willen hun smoorverliefde dochter Lily ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten: impulsief trouwen. Halsoverkop reizen de ouders hiervoor af naar een tropische oord.

‘Good luck to you, Leo Grande’ is op donderdag 5 januari om 14.30 uur en zondag 8 januari om 20.00 uur te zien. De weduwe Nancy Stokes, gespeeld door Emma Thompson, is een gepensioneerde schooljuf en verlangt naar liefde in haar leven. Maar meer nog wil ze twee armen om haar heen en contact met iemand die ze van dichtbij kan voelen, zonder direct een relatie te hebben. Ze wendt zich tot een deskundig bureau en krijgt contact met de escort Leo Grande. De twee blijken goed overeen te komen en Nancy krijgt weer meer zelfvertrouwen. Ze besluiten elkaar vaker te zien. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.

Ten slotte speelt op vrijdag 6 en woensdag 11 januari om 20.00 uur de film The Stranger. Een spannende thriller, gebaseerd op één van Australië’s grootste undercoveroperaties. Henry en Mark raken tijdens een vlucht in gesprek met elkaar, waaruit een serieuze vriendschap ontstaat. Wat Henry echter niet weet, is dat zijn nieuwe vriend Mark een getrainde undercover agent is met de geheime missie om Henry te arresteren voor een onopgeloste moordzaak acht jaar geleden.

filmhuis-doesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.