Vrijwilligers Dorpsraad in het zonnetje gezet

0245441_Vrijwilligersmiddag_Dorpsraad_Brummen.jpg
De vrijwilligers van de Dorpsraad Brummen zijn in het zonnetje gezet

BRUMMEN – De Dorpsraad Brummen heeft zaterdag 26 november een gezellige vrijwilligersmiddag gehouden. Binnen de raad zijn enkele werkgroepen actief, zoals Brummen Zonder Zwerfvuil (BZZV), Groen en het Viaduct. Binnen deze groepen zijn veel vrijwilligers die helpen met het verwijderen van zwerfvuil, de bloembakken op het Marktplein voorzien van water en helpen met het schoonmaken van het kunstwerk onder het viaduct van de N348. Zonder deze vrijwilligers zou Brummen er heel anders uitzien en daarom zijn zij in De Goede Buur aan de Kruisenkstraat in Brummen eens goed in het zonnetje gezet. Voorzitter Henk Poldermans benadrukte in zijn speech het grote belang van de inzet van zoveel vrijwilligers. Velen van hen zijn al jaren actief.
Het werd een gezellige middag met muziek, een hapje en drankje door Hakuna Matata en voor iedereen een kerstpresentje van De Meander. De vrijwilligers die er deze middag niet bij konden zijn, krijgen de mooie pakketjes met gezonde spullen nog nabezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.