Voorstelling Kronkels van Carmiggelt

0245252_Film_-Pixabay.jpg
.

REHDEN – Op zaterdag 10 december om 20.30 uur speelt de voorstelling ‘Kronkels van Carmiggelt’ in het gebouw van sportvereniging WIK Rheden. Helmert Woudenberg, onder andere bekend van zijn rol als hoofdinspecteur in Flikken Maastricht, maakte en speelt in de voorstelling over schrijver Simon Carmiggelt.
Carmiggelt en zijn vrouw kwamen vanaf de jaren 50 veel in De Steeg om tot rust te komen en raakten verknocht aan het dorp. In de solovoorstelling speelt Woudenberg een selectie verhalen uit het omvangrijke oeuvre Kronkels van Simon Carmiggelt. Het begint met komische schetsen, die, hoe geestig ze ook blijven, steeds beschouwender en soberder worden. Verhalen over kwetsbare kinderen, verliefde stelletjes, peper-en-zoutechtparen, publieke vrouwen, kroeglopers en andere buitengewone zonderlingen, die door Woudenberg meeslepend en vol humor verteld worden. Kaarten voor de voorstelling kosten 10 euro en zijn te koop op centrumdeverbeelding.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.