Topverkopers van de Rivalen

0246852_51_clubactierb-han.jpeg
Topverkopers van de Rivalen

DOESBURG – Bij korfbalvereniging De Rivalen in Doesburg hebben vrijwel alle kinderen meegedaan met het verkopen van loten van de Grote Clubactie om de kas van de vereniging te spekken .Natuurlijk is het leuk om veel loten te verkopen, maar als je dan uitgeroepen wordt als beste verkoper van de club is het helemaal leuk. Dit werd Milan van Butselaar. Op de tweede plaats eindigde Lars Engelsman en derde werd Naobi Snijders. De club is supertrots op deze drie kanjers en daarom kregen ze allemaal een medaille uitgereikt en een cadeau namens de vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.