Topjaar voor Loenen Energie Neutraal

0245606_duurzaamheid.jpg
.

LOENEN – Het jaar is nog niet afgelopen en toch is al duidelijk dat er dit jaar meer subsidie-aanvragen dan ooit zijn binnengekomen bij Loenen Energie Neutraal. Het bestuur zegt er over: “Dat aantal zal ergens tussen de 80 en 100 eindigen, dus gemiddeld twee per week. De enorm gestegen energieprijzen zullen daar een belangrijke reden voor zijn. Ook zijn er dit jaar extra veel mensen al van het aardgas afgestapt door in een warmtepomp te investeren. En zoals elk jaar zijn er weer veel zonnepanelen geplaatst. Inmiddels al ruim meer dan 1 MWp via LEN. En dat is logisch, want zonnepanelen betalen zich bij de huidige prijzen terug binnen drie jaar.”

loenenenergie.nl/loenen-energie-neutraal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.