Thema-avond over geduld

0244665_Mindfulness.jpg
.

HALL – In natuurboerderij de Mhene in Hall is er op dinsdag 6 december een mindfulness meditatieavond rondom het thema ‘Geduld’. Onder begeleiding van mindfulnesstrainer Jantine Peters kunnen de deelnemers oefenen met geduld, met het leren begrijpen en accepteren dat dingen soms hun eigen tijd nodig hebben om zich te ontvouwen. Het is niet altijd eenvoudig om volledig voor elk moment open te staan. Door geduld gericht te oefenen, kan het zich uitbreiden naar andere momenten in het leven. De training duurt van 19.30 tot 22.00 uur, deelname kost 20 euro en opgeven kan telefonisch via 06-17369599 of door te mailen naar jantine.peters@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.