’t Steegs Buurtkastje

0247179_Hand_schudden.jpg
.

DE STEEG – Half januari opent het eerste buurtkastje van De Steeg de deurtjes. Het is een openbare voorraadkast voor boodschappen, voor en door iedereen. Het kastje staat bij het Eltheto aan de Diepesteeg 16. Om een voorraadje op te bouwen, zodat er elke dag wat in het kastje zit, worden er vanaf heden houdbare levensmiddelen ingezameld. Ook (delen van) kerstpakketten zijn welkom. Voorbeeld van producten zijn koffie en thee, toiletpapier, wasmiddel en persoonlijke verzorging. Maar ook blikgroente, pasta, saus, pannenkoekenmix en soepen.
De Protestantse Gemeente Ellecom/De Steeg faciliteert het project. Contactpersoon is Sandra van den Hoek, zij heeft de dagelijkse leiding en beheer. Voor alle vragen en donaties kan op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur met haar contact opgenomen worden via 06-50968456. Bij spoed buiten die tijden kan een sms’je of een berichtje via de facebookpagina gestuurd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.