Stijlvolle Kerst op Middachten

0246860_Kerst_op_Middachten.jpg
. - Aart van Raalte

DE STEEG – Van woensdag 14 tot en met zondag 18 december was het Kerst op Middachten. Bezoekers kwamen uit het hele land om de kerstsfeer op het landgoed en in het kasteel te aanschouwen. Voor velen was het een mooie kans om de binnenkant van het kasteel te bewonderen, die onder leiding van bloemist Sjacco Gerritsen helemaal in de kerstsfeer was gebracht. In het onderhuis van het kasteel en in de bijgebouwen stonden vele kramen met kerstartikelen, handgemaakte kunst en streekproducten, serviesgoed en kleding. Op het voorplein was het genieten geblazen bij het vuur. Kinderen konden hier een eigen broodje bakken of een lantaarntje maken voor de lichtjeswandeling die bij het invallen van de duisternis werd gehouden.

Foto: Aart van Raalte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.