Sinterklaas brengt bezoek aan Sportclub Brummen

0244684_sint_22.jpg
.

BRUMMEN – Op zondag 20 november zaten ruim veertig jonge voetbalspelers vol verwachting te wachten op het bezoek van Sinterklaas. De jongens en meiden van de JO-7 tot en met JO-9 bleken gelukkig niet alleen over voetbal-, maar ook over zangtalent te beschikken. Bij het lied ‘Sinterklaasje kom maar binnen…’ kwam in de sportkantine daadwerkelijk Sinterklaas met twee Pieten naar binnen gewandeld.

Eenmaal in de kantine werd er door de kinderen veel gezongen voor de Sint. Per team werden de kinderen naar voren geroepen om bij Sinterklaas te komen. Hij had voor ieder kind een cadeautje meegenomen en wist over de teams wel het een en ander te vertellen over het afgelopen voetbaljaar. Voor de JO8-1 was er zelfs een speciaal gedicht gemaakt door de rijmpiet. Ook dit jaar heeft Sinterklaas zijn inkopen lokaal gedaan. De kinderen werden verwend met heerlijke pepernoten en een chocoladeletter van bakkerij Teeselink.
Nadat iedereen van een cadeautje was voorzien, werd er tegelijkertijd uitgepakt. Sinterklaas gaf elk voetballid een WK-bal van de Blokker, zodat er thuis nog meer geoefend kan worden. Na afloop mochten de kinderen hun voetbaltalent meteen laten zien door penalty’s te schieten op het doel, met Piet als keeper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.