Silvesterconcert PJB met Saxofoon Kwintet The Novelties

0245901_Foto_PJB.jpeg
Prinses Juliana Beekbergen

BEEKBERGEN – Op vrijdag 30 december geeft harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) een Silvesterconcert, in samenwerking met Saxofoon Kwintet The Novelties. Het concert staat in het teken van goed in het gehoor liggende muziek met hier en daar een knipoog naar het nieuwe jaar.

Onder leiding van dirigent Marten van der Wal sluit PJB het jaar af met een zogeheten Silvesterconcert. Tijdens het concert wordt door middel van de muziek teruggekeken op 2022 en vooruitgekeken naar het nieuwe jaar. Werken die voorbij komen zijn onder andere ‘The Lost Chord’, met Henk Kortes op het orgel, ‘The sun will rise again’ en ‘André Rieu in Concert’.

Tijdens het concert treedt Saxofoon Kwintet The Novelties op, zowel met als zonder PJB. The Novelties is een uniek saxofoon- en klarinetkwintet. Het kwintet speelt met name muziek uit de jaren 20 en 30 van onder andere Jimmy Dorsey, Leroy Shields, Raymond Scott en Rudy Wiedoeft. The Novelties weten hun publiek te vermaken met virtuoze muziek.

Het nieuwjaarsconcert op vrijdag 30 december begint om 20.00 uur en wordt gegeven in de Hervormde Kerk in Beekbergen. De kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Kaartjes zijn voor aanvang van het concert bij de ingang te koop voor 7,50 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Na afloop van het concert worden bezoekers van harte uitgenodigd voor een glaasje glühwein met een kniepertje.

harmonie-pjb.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.