Sfeervol kerstconcert van Young Voices

0247282_LoenenyoungVoiceKerstGvdP-43.jpg
Kerstconcert Young Voices - Gerrit van de Pol

LOENEN – De bezoekers van het kerstconcert van het popkoor Young Voices uit Eerbeek, dinsdag 20 december in de RK Kerk in Loenen, waren na afloop vol lof over het sfeervolle optreden. Onder leiding van Sandra de Bruin zong het koor ruim een uur lang liederen, die voor het merendeel betrekking hadden op het kerstfeest. Voor de begeleiding zorgde de dirigent op de piano, daarnaast werden de zangers begeleid door gitaar en drums.
Het koor dat onlangs nog haar 40-jarig bestaan vierde, kwam naar Loenen met een groep van twintig zangeressen en een zanger. Doordat de kerk een prima akoestiek heeft, klonk de meerstemmige zang bijzonder mooi. De kerstliedjes werden grotendeels in het Engels gezongen. Het bekende ‘Jingle bells’ en ‘Merry Christmas for everyone’ mocht natuurlijk niet ontbreken. Het koor was blij met de grote opkomst voor dit concert. De kerk was grotendeels gevuld met personen die mooie kerstzang weten te waarderen.

Foto: Gerrit van de Pol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.