Schuldmaatje zoekt mediahulp

0245202_Tablet.jpg
.

REGIO – Schuldmaatje Rheden-Rozendaal is een organisatie die mensen met schulden of betalingsachterstanden helpt om overzicht in de financiën te krijgen en, waar nodig, mensen helpt om bij Schuldhulpverlening te komen. Schuldmaatje is op zoek naar iemand die het leuk vindt om de website en andere sociale media te verzorgen. Het ontbreekt de zittende bestuursleden aan digitale vaardigheden. Er wordt niet verwacht dat deze persoon ook meteen bestuurslid wordt. Het bestuur ziet zelf ook dat mensen niet meer zo bereid zijn zich voor langere tijd binnen een bestuur te committeren. Het doel is om een betere zicht- en vindbaarheid te creëren, zodat Schuldmaatje een helpende hand kan blijven toereiken. De werkzaamheden zullen ongeveer 15 uur per jaar innemen.

Voorzitter Albert Jansen: 06-23909990

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.