Schrijven over 2022

0245871_Schrijven.jpg
.

RHEDEN – Schrijversechtpaar Marjon Weijzen en Yke Schotanus stellen op donderdag 29 en vrijdag 30 december hun huis aan de Veerweg in Rheden open voor degenen die schrijvenderwijs willen terugblikken op het jaar. Op donderdag 29 december begeleidt Weijzen, journalist en schrijfdocent Schrijven in Rheden, de schrijfdag en op vrijdag 30 december wordt er gedicht onder begeleiding van Schotanus, dichter en schrijfdocent bij Rozet. Beide dagen duren van 10.30 tot 15.00 uur, met ruime tijd voor lunch. Op de dichtdag is alleen nog plaats voor ervaren dichters. De schrijfdag is voor zowel ervaren schrijvers als voor mensen die willen kennismaken met creatief schrijven. Deelnemen kost 25 euro per dag, inclusief lunch en consumpties. Aanmelden kan via marjon@weijzen.nl of 06-27061942.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.