Schrijfmarathon Amnesty International

0245413_Schrijven.jpg
.

EERBEEK/LAAG-SOEREN – Werkgroep Eerbeek van Amnesty International en initiatiefgroep Laag-Soeren verzorgen op zaterdag 10 december de jaarlijkse Schrijfmarathon voor mensenrechten. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen er enkele brieven en/of kaarten geschreven worden in de Wereldwinkel in Eerbeek en het Sprengenhus in Laag Soeren. Veel personen waarvoor eerder is geschreven ervaren een duidelijke verbetering van hun positie, wat deze actie erg zinvol maakt. De brieven die, eventueel aan de hand van voorbeeldteksten, geschreven worden zijn gericht aan autoriteiten of gevangenen. Het staat ieder vrij om een of meerdere brieven te schrijven, afhankelijk van de eigen beschikbare tijd. De Wereldwinkel biedt ieder die schrijft een eerlijk kopje koffie of thee aan met wat lekkers. Alle materialen die nodig zijn, voorbeeldbrieven, pen en papier liggen op de schrijflocaties.

info@eerbeek.amnesty.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.