Reünie verpleegkundigen Tawara

0245181_IMG9016_edt.jpg
.

VELP – Onlangs vierde de verpleegkundigengroep Tawara het vijftigjarig bestaan van de opleiding tot A Verpleegkundige in Ziekenhuis Velp met een reünie. Deze was georganiseerd door Marieke van Stuijvenberg en Linda Prins. Deze groep die begon met de opleiding heeft nog altijd contact met elkaar en voor de reünie is zelfs een collega uit Canada overgekomen. Het was een zeer geslaagd feest, dat tot in de late uurtjes duurde en werd gehouden op Recreatiepark de Veerstal in Lathum. De groep heette Tawara; dat is de knoop in je hart die de prikkel geeft om door te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.