Prijzen uitgedeeld bij Decorette Gabriël

0246314_winnaars_decorette_edt.jpg
Dop en Yvonne Hegger wonnen een wooncheque van Decorette

EERBEEK – In 2022 viert Decorette haar 50-jarig bestaan. Het perfecte moment voor de zaak om de klanten in het zonnetje te zetten met een winactie. In elke Decorette-winkel viel een cashback te winnen van 1000 euro. De klanten konden meespelen en kans maken op deze prijs. Vele klanten hebben een deelnameformulier ingeleverd.
Zo ook bij Decorette Gabriël in Eerbeek. Vorige week kwamen hier drie winnaars uit de bus: de familie Bouhof uit Dieren, familie Hegger uit Oeken en de familie Dreijer uit Eerbeek. Vrijdagavond 9 december waren zij aanwezig bij Decorette Gabriël in Eerbeek en trok Gonny de winnaar van de 1000 euro-cheque. Dop en Yvonne Hegger waren de gelukkige winnaars. De andere winnaars kregen als troost een gezellig pakketje met daarin onder andere een wooncadeaubon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.