Opvoering Klein Kerstoratorium

0246495_Kerst_stalletje.jpg
.

DOESBURG – Op zaterdag 24 december om 22.00 uur wordt in de Martinikerk in Doesburg een kerstnachtviering gehouden, met een optreden van het Klein Kerstoratorium van Huub Oosterhuis en Antoine Oomen. De Martinicantorij, enkele solisten en musici verlenen daar hun medewerking aan. Het geheel staat onder leiding van Wilbert Berendsen. Het is een muzikale uitvoering van het geboorteverhaal van Jezus, gekoppeld aan profetenwoorden uit het Oude Testament. Het Klein Kerstoratorium duurt ongeveer 15 minuten en is onderdeel van de totale dienst, waarin onder andere vele bekende kerstliederen klinken en meegezongen kunnen worden. Ds. Bert Bomer is voorganger en Wilbert Berendsen en Reinoud Egberts zijn organisten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.