Oliebollenverkoop Vrienden van Loenense Bossen

0246254_oliebollen.jpg
.

LOENEN – In navolging op de succesvolle oliebollenverkoop van 26 november, waar ruim 1400 oliebollen gebakken en verkocht werden door de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen, gaan de oliebollen op vrijdag 30 december ook de pan weer in. Voor de zevende keer worden er door ruim dertig vrijwilligers oliebollen gebakken voor de verkoop.
De oliebollen worden op basis van een traditioneel Loenens recept gebakken. De oliebollen kosten 9,50 euro per tien stuks. Er kan alleen in veelvoud van tien stuks besteld worden. Er kunnen zo’n drieduizend oliebollen gebakken worden, daarom verzoekt de club om zoveel mogelijk vooraf te bestellen. Er kan op drie manieren besteld worden, via de website vriendenloenensebossen.nl, via info@vriendenloenensebossen.nl.
Daarnaast zijn ook vanaf maandag 12 december bestelformulieren beschikbaar bij de Spar in Loenen. De bestelde oliebollen kunnen op vrijdag 30 december opgehaald worden tussen 8.30 en 15.00 uur bij de verkoopkraam op de parkeerplaats van de Spar in Loenen.
De opbrengst van de verkoopactie wordt gestort in het fonds voor de uitkijktoren die de stichting weer wil laten herrijzen in de Loenermark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.