Oliebollenactie S.H.E. Hall

0245893_Oliebollen2.jpg
.

HALL – Voetbalvereniging S.H.E. uit Hall houdt dit jaar weer een oliebollenactie. De bekende Hallse oliebollen worden gebakken en bezorgd op donderdag 29 en vrijdag 30 december. Naast oliebollen worden er ook appelbeignets verkocht. De oliebollen kosten 8 euro per zak van 10 stuks en de appelbeignets kosten 8 euro per zak van 5 stuks. Bij de vaste klanten zal er een verkoper langskomen. Nieuw is dat er dit jaar via een webshop besteld kan worden op oliebollenvvshe.nl. Bestellingen uit de gemeente Brummen worden bezorgd, bestellingen buiten de gemeente Brummen kunnen worden afgehaald. Op 29 en 30 december wordt er van 10.00 tot 15.00 uur ook nog op op de vereniging verkocht. S.H.E. zal een gedeelte van de opbrengst schenken aan stichting KiKa, dat fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.