Oliebollenactie Muziekvereniging Hummelo en Keppel

0245204_Oliebollen2.jpg
.

HUMMELO/DREMPT – Muziekvereniging Hummelo en Keppel houdt op zaterdag 10 december de jaarlijkse oliebollenactie. De oliebollen worden ook dit jaar gebakken door de ambachtelijke bakker Leo Ebbers en kunnen besteld worden voor een betaling te doen aan Muziekvereniging Hummelo en Keppel via rekeningnummer: IBAN NL34 RABO 0315 0208 14. In de omschrijving moeten naam en adres vermeld worden en het bedrag bepaalt het aantal oliebollen. De oliebollen zijn verkrijgbaar in zakken van vijf stuks die 6 euro per zak kosten. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot en met dinsdag 6 december. De bestelling is op zaterdag 10 december af te halen in Hummelo op het Kerkplein bij De Ruimte van 9.30 tot 13.00 uur en in Drempt op de parkeerplaats van Dorpshuis Voor-Drempt van 10.00 tot 11.00 uur.
Degene die op 10 december niet in de gelegenheid zijn om de oliebollen op te komen halen, kunnen telefonisch contact opnemen met Henk Kuperij via 06-13644866. De oliebollen kunnen dan eventueel thuis bezorgd worden. Bij de ophaalpunten zijn ook oliebollen zonder bestelling te koop. In de losse verkoop is echter een zeer beperkte hoeveelheid verkrijgbaar, dus: op is op.

muziekvereniginghummeloenkeppel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.